DE Allgemeines HACCP-Basiswissen der Lebensmittelhygiene im Gastgewerbe Luxembourg Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - HACCP-Method 13.11.2024
FR Hygiène alimentaire pour le personnel des crèches et/ou foyers de jour Luxembourg Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Bonnes pratiques Hygiène Nahrungsmëttelindustrie 03.12.2024
FR Différentes techniques de conservation Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Konservéierung Liewensmëttel 01.01.2099
FR Initiation à la zythologie - Étude, dégustation et culture de la bière L'adresse sera fournie ultérieurement Nahrungsmëttelindustrie - Gedrénks - Brasserie 13.06.2024