FR Suis-je prêt pour une visite de l'AFSCA? Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Reglementatioun Hygiène Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099
FR Audit interne HACCP Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - HACCP-Method 01.01.2099
FR Interprétation des exigences de la norme ISO/IEC 17025 – Labos essais et étalonnage Gosselies Nahrungsmëttelindustrie - Laboratoire Analys Nahrungsmëttelindustrie 03.03.2026
FR Cuisines de collectivités (Mod.1): Dangers et bonnes pratiques d'hygiène Gosselies Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Bonnes pratiques Hygiène Nahrungsmëttelindustrie 20.01.2026
FR Validation de méthodes analytiques (tous secteurs) Gosselies Nahrungsmëttelindustrie - Laboratoire Analys Nahrungsmëttelindustrie 03.04.2026