GOEN BIS INHALT
D'Portal fir liewenslaangt Léieren
LU
DE
EN
FR
PT
Dir sidd hei:Accueil > Formations > DAWAN

Final Cut Pro X Initiation

3 Dag(Deeg)

Ziler

Découvrir et appréhender le montage virtuel de la vidéo grâce à la maîtrise de l'utilisation des principales fonctionnalités de Final Cut Pro X.

Inhalt

Introduction

Le logiciel Final Cut Pro X et Motion
L'interface
Les menus
Les outils
Les librairies
Les principales
fonctionnalités

Généralités

Les différents formats vidéo
Les différents codecs vidéo

Le matériel / les contraintes
Les notions de time-line et de tête de lecture
Time-code et unité de temps audio

L'acquisition
Le dérushage
La navigation temporelle
Le montage "cut"
Les bibliothèques de transitions d'effets et titres
La barre d'outils
Le titrage
L'exportation

Premiers pas

Les notions d'évènement et de projet dans final cut pro X
Paramétrage et configuration
Disques de travail et de rendu
Le dérushage
Notion d'uniformisation
L'organisation et la gestion des médias
La gestion et les recherches de plans
L'organisation des plans
Les rudiments du montage

Navigation dans l'interface

Atelier pratique: à partir de rushes proposés, commencer le séquençage et le montage "cut" d'un projet simple d'une vidéo.

Le montage

Gestion des plans
Trim
Selection de plage
Lame de rasoir
Les transitions
Le dahboard
Le rendu

Atelier pratique: travail en multipiste, organisation, raccords et déplacement des différentes scènes et séquences. Utilisation d'effets et de transitions.

Le son

La sonorisation
Le commentaire
La bande sonore
La synchronisation
Le master

Atelier pratique: utilisation d'une bande sonore et/ou d'un commentaire pour enrichir les images. corrections sonores et ajout d'effets sonores de la bibliothèque.

Pädagogesch Methoden

Méthodologie basée sur l'Active Learning : 75% de pratique minimum. Chaque point théorique est systématiquement suivi d'exemples et exercices.

Zilgrupp

U wien adresséiert sech d'Formatioun?

Monteurs, Graphistes, Chefs de projets

 
Virkenntnesser

Connaissance et pratique de l'environnement informatique Mac. Connaissances minimales de l'image et de la vidéo.

Evaluatioun

Evaluatiounsmethoden

Contrôle continu

 
Certificat, Diplom

Attestation de fin de stage mentionnant le résultat des acquis

D'Coordonnéeë vum Formatiounsinstitut kucken
DAWAN

Dawan - Service commercial

commercial@dawan.fr

+33 (0)9 72 37 73 73

Deelt dësen Inhalt

 



Fir den Inhalt vun der Beschreiwung vun dëser Formatioun ass eleng hiren Auteur, d. h. d'Formatiounsinstitut, verantwortlech DAWAN.

Drécken Alles gesinn/verstoppen Un e Frënd schécken
D'Coordonnéeë vum Formatiounsinstitut kucken
DAWAN

Dawan - Service commercial

commercial@dawan.fr

+33 (0)9 72 37 73 73

Charakteristiken
Organisatioun Formation inter-entreprise
Sprooch vun der Déngschtleeschtung
Nächst Sessiounen
Vun/Bis Plaz Präis
12 - 14/09/22
  Distance   1475.00 €
Detailer gesinn
26 - 28/09/22
  Paris   1475.00 €
Detailer gesinn
21 - 23/11/22
  Distance   1475.00 €
Detailer gesinn
05 - 07/12/22
  Paris   1475.00 €
Detailer gesinn
Asaz vu Cookien

lifelong-learning.lu setzt Cookien an, fir Iech eng héichwäerteg User-Experienz ze garantéieren, de Benotzertrafic ze moossen, d'Funktionalitéite vun de sozialen Netzwierker ze optiméieren an Iech personaliséiert Inhalter unzebidden.

Wann Dir op dësem Site weidersurft, erkläert Dir Iech mam Asaz vu Cookien ënnert de Konditiounen, déi an den entspriechender Richtlinne festgeluecht goufen, averstanen. Méi doriwwer.

Noutwenneg Cookien
Dës Cookien erlaben et, d'Haaptfunktionalitéite vun eisem Site ze benotzen (zum Beispill den Zougang zu Ärem perséinleche Beräich). Ouni dës Cookië kënnt Dir eise Site net normal benotzen.
Statistiken
Dës Cookien erlaben eis, Statistiken iwwer d'Frequentatioun vun eisem Site opzestellen. Wann Dir se desaktivéiert, verhënnert Dir, datt mir d'Qualitéit vun eise Servicer suivéieren a verbessere kënnen.
Geziilt Publicitéit
Dës Cookien erlaben et, Iech um Internet an an de sozialen Netzwierker Informatiounen a Formatiounsofferen unzeweisen, déi Äre Besoinen am beschten entspriechen.

Eis Richtlinne fir den Asaz vu Cookië consultéieren

Akzeptéieren D'Cookië parametréieren
Veuillez patienter...