GOEN BIS INHALT
D'Portal fir liewenslaangt Léieren
LU
DE
EN
FR
PT
Dir sidd hei:Accueil > Agenda

Journées de la création d'entreprise

Fondation des Universitaires en Sciences Economiques (FUSE - Esprit d’Entreprise) - 20/03/2020

Journées de la création d'entreprise

Attentive à la propagation du Covid19 et respectueuse de la santé de nous tous, la FUSE – Fondation des Universitaires en Sciences Economiques et ses partenaires adoptent des principes de prudence.

Dans ce contexte, nous avons le regret de vous annoncer que les "Journées de la Création d’Entreprise" initialement programmées les 20 et 21 mars 2020 à la Chambre de Commerce au Kirchberg, seront annulées.


Vendredi 20 mars

16h00 - Mots d'accueil

M. Fernand Ernster | Vice-président de la Chambre de Commerce (tbc)
M. Jean-Louis Beckers | President de la Fondation FUSE - Esprit d'Entreprise

  • Quelle DNA faut-il pour devenir entrepreneur?
    Témoignages de plusieurs créateurs/repreneurs d'entreprise

  • Entreprise individuelle ou S.à r.l. simplifiée?
    Zofia White & Pol Theisen | Allen & Overy

  • Quelles autorisations sont requises pour le lancement de mon projet entrepreneurial?
    Christian Kremer | Chambre des Métiers

18h00 - Pause Café

  • Quelles responsabilités encoure le dirigeant d'entreprise et comment se protéger contre ces risques?
    Emilie Pirlot | House of Entrepreneurship
    Cédric Cahuzac | AXA Luxembourg
  • Pourquoi et comment établir son plan d'affaires?
    Daniel Milano | House of Entrepreneurship

20h00 - Networking cocktail


Samedi 21 mars

8h00 - Networking coffee

  • Quels sont les défis à relever pour pouvoir financer son projet d'entreprise?
    Témoignages de plusieurs créateurs/repreneurs d'entreprise
  • Quels aides et financements publics sont disponibles pour les créateurs/repreneur d'entreprise?
    Christophe Stein | Mutualité de Cautionnement
    Patrick Dahm | Mutualité des P.M.E.
  • Comment préparer l'entretien avec son banquier?
    Jerry Klein | Banque et Caisse d’Epargne de l’Etat

10h00 - Pause café

  • Qui peut m'aider dans le processus de création?
    Sara Oliveira | House of Entrepreneurship
  • Comment identifier les étapes du parcours client à l'air du digital?
    Jerry Klein | LetzShop

12h00 - Mot de clôture

Jean-Louis Beckers | Président Fondation FUSE - Esprit d'Entreprise


Animation du séminaire:

Pedro Castilho | Verbalius
Serge Nickels | Fondation FUSE - Esprit d’entreprise

Présentations en français / English simultaneous translation

Fir den Inhalt vun dësem Artikel ass eleng hiren Auteur verantwortlech - Fondation des Universitaires en Sciences Economiques (FUSE - Esprit d’Entreprise)
Deelt dësen Inhalt

 

Drécken Alles gesinn/verstoppen Un e Frënd schécken
Organisateur
Fondation des Universitaires en Sciences Economiques (FUSE - Esprit d’Entreprise)

bit.ly/2IbkpPh

Inscription obligatoire
Datum Du 20/03/2020 au 21/03/2020
vCalendar
Auerzäiten 16h00
Präis à partir de 25€
Plaz Chambre de Commerce
7, rue Alcide de Gasperi
L-1615 Luxembourg
Kontakt FUSE
+352 27 84 24 1
Asaz vu Cookien

lifelong-learning.lu setzt Cookien an, fir Iech eng héichwäerteg User-Experienz ze garantéieren, de Benotzertrafic ze moossen, d'Funktionalitéite vun de sozialen Netzwierker ze optiméieren an Iech personaliséiert Inhalter unzebidden.

Wann Dir op dësem Site weidersurft, erkläert Dir Iech mam Asaz vu Cookien ënnert de Konditiounen, déi an den entspriechender Richtlinne festgeluecht goufen, averstanen. Méi doriwwer.

Noutwenneg Cookien
Dës Cookien erlaben et, d'Haaptfunktionalitéite vun eisem Site ze benotzen (zum Beispill den Zougang zu Ärem perséinleche Beräich). Ouni dës Cookië kënnt Dir eise Site net normal benotzen.
Statistiken
Dës Cookien erlaben eis, Statistiken iwwer d'Frequentatioun vun eisem Site opzestellen. Wann Dir se desaktivéiert, verhënnert Dir, datt mir d'Qualitéit vun eise Servicer suivéieren a verbessere kënnen.
Geziilt Publicitéit
Dës Cookien erlaben et, Iech um Internet an an de sozialen Netzwierker Informatiounen a Formatiounsofferen unzeweisen, déi Äre Besoinen am beschten entspriechen.

Eis Richtlinne fir den Asaz vu Cookië consultéieren

Akzeptéieren D'Cookië parametréieren
Veuillez patienter...