GOEN BIS INHALT
D'Portal fir liewenslaangt Léieren
LU
DE
EN
FR
PT
Dir sidd hei:Accueil > Agenda

Nouvelle publication - Passerelles entre entreprises et Ateliers d'Insertion Professionnelle

IMS Luxembourg - 19/11/2021

Troisième guide sensibilisant à la thématique du handicap en entreprise, ce dernier a pour objectif de présenter les possibilités de passerelles entre les Ateliers d’Insertion Professionnelle (AIP), qui emploient des personnes en situation de handicap, et les entreprises au Luxembourg. En effet, il est aujourd’hui essentiel de parler des différents types d’échanges possibles, ainsi que de leurs enjeux, avantages et conditions nécessaires à leurs réalisations. De manière pratique, ce document vous permettra également de découvrir de nombreuses informations utiles et pratiques: les 13 gestionnaires d’ateliers protégés, leurs services ; les aides à l’emploi proposées par l’ADEM, l’assistant à l’inclusion...


Fir den Inhalt vun dësem Artikel ass eleng hiren Auteur verantwortlech - IMS Luxembourg
Deelt dësen Inhalt

 

Drécken Alles gesinn/verstoppen Un e Frënd schécken
Source
IMS Luxembourg

www.imslux.lu

Asaz vu Cookien

lifelong-learning.lu setzt Cookien an, fir Iech eng héichwäerteg User-Experienz ze garantéieren, de Benotzertrafic ze moossen, d'Funktionalitéite vun de sozialen Netzwierker ze optiméieren an Iech personaliséiert Inhalter unzebidden.

Wann Dir op dësem Site weidersurft, erkläert Dir Iech mam Asaz vu Cookien ënnert de Konditiounen, déi an den entspriechender Richtlinne festgeluecht goufen, averstanen. Méi doriwwer.

Noutwenneg Cookien
Dës Cookien erlaben et, d'Haaptfunktionalitéite vun eisem Site ze benotzen (zum Beispill den Zougang zu Ärem perséinleche Beräich). Ouni dës Cookië kënnt Dir eise Site net normal benotzen.
Statistiken
Dës Cookien erlaben eis, Statistiken iwwer d'Frequentatioun vun eisem Site opzestellen. Wann Dir se desaktivéiert, verhënnert Dir, datt mir d'Qualitéit vun eise Servicer suivéieren a verbessere kënnen.
Geziilt Publicitéit
Dës Cookien erlaben et, Iech um Internet an an de sozialen Netzwierker Informatiounen a Formatiounsofferen unzeweisen, déi Äre Besoinen am beschten entspriechen.

Eis Richtlinne fir den Asaz vu Cookië consultéieren

Akzeptéieren D'Cookië parametréieren
Veuillez patienter...