SKIP TO CONTENT
The portal for lifelong-learning
LU
DE
EN
FR
PT

Nahrungsmittelverschwendung vermeiden

3 hour(s)

Objectives

Reduzierung der Lebensmittelabfälle in Ihrem Betrieb

Content

  • Lebensmittelsicherheit im Zusammenhang mit der Verschwendung von Nahrungsmitteln
  • Definitionen und Darstellungen: Ursachen, Quellen, beteiligte Akteure
  • Stand der Dinge in den verschiedenen Institutionen: (Ermittlung der Ursachen; Entwurf und Umsetzung eines wirksamen Aktionsplans; Erzielten Ergebnisse; Kommunikation)
  • Bestehende Lösungen
  • Anpassung der Menüs

Target group

Who is the course aimed at?

Unternehmen der Lebensmittelhandwerk

Assessment

Certficate, diploma

Certificat de participation

Additional information

Diese Weiterbildung wird auf Anfrage organisiert.
Interessierte Personen werden gebeten, das Anmeldeformular auszufüllen, sie werden dann auf eine Warteliste eingetragen. Wenn eine ausreichende Anzahl von Voranmeldungen erreicht ist, werden wir Sie über den/die Termin(e) der Weiterbildung informieren.

Contact the training provider
Share this content

 



Responsibility for the content of this training description lies solely with its author, the training provider Chambre des Métiers.

Use of cookies

lifelong-learning.lu uses cookies to offer you a quality user experience, measure audiences, optimise functions on social media, and offer you personalised content.

By continuing to browse this website, you accept the use of cookies subject to the conditions provided for in our policy on the subject. Find out more.

Essential cookies
These cookies make it possible to use the main functions of our website (including access to your personal space). Normal use of our website is not possible unless these cookies are enabled.
Statistics
These cookies make it possible to compile statistics on visits to our website. Disabling them stops us monitoring and improving the quality of the services we provide.
Targeted advertising
These cookies make it possible to provide you with information via the Internet and the social media, with offers of training that match your needs.

Read our policy on the use of cookies.

Accept all Manage your cookie settings
Veuillez patienter...