GOEN BIS INHALT
D'Portal fir liewenslaangt Léieren
LU
DE
EN
FR
PT
Dir sidd hei:Accueil > Agenda

Équivalences belges

Étudier en Belgique

mengstudien.lu - 23/05/2022

L’équivalence du diplôme de fin d’études secondaires est obligatoire pour s’inscrire dans une université ou une haute école relevant de la Fédération Wallonie-Bruxelles.

Deux journées "équivalences belges" auront lieu en présentiel à la Maison de l’Orientation les 7 et 8 juillet.

Des précisions sur la procédure 2022 seront publiées d’ici peu sur notre site.

Cette procédure vous concerne uniquement si vous obtenez votre diplôme en 2022.

Si vous avez obtenu votre diplôme avant 2022, envoyez votre dossier par voie postale ou prenez rendez-vous à Bruxelles. Date limite de dépôt du dossier: 15 juillet.

Fir den Inhalt vun dësem Artikel ass eleng hiren Auteur verantwortlech - mengstudien.lu
Deelt dësen Inhalt

 

Drécken Alles gesinn/verstoppen Un e Frënd schécken
Source
mengstudien.lu

mengstudien.public.lu

Asaz vu Cookien

lifelong-learning.lu setzt Cookien an, fir Iech eng héichwäerteg User-Experienz ze garantéieren, de Benotzertrafic ze moossen, d'Funktionalitéite vun de sozialen Netzwierker ze optiméieren an Iech personaliséiert Inhalter unzebidden.

Wann Dir op dësem Site weidersurft, erkläert Dir Iech mam Asaz vu Cookien ënnert de Konditiounen, déi an den entspriechender Richtlinne festgeluecht goufen, averstanen. Méi doriwwer.

Noutwenneg Cookien
Dës Cookien erlaben et, d'Haaptfunktionalitéite vun eisem Site ze benotzen (zum Beispill den Zougang zu Ärem perséinleche Beräich). Ouni dës Cookië kënnt Dir eise Site net normal benotzen.
Statistiken
Dës Cookien erlaben eis, Statistiken iwwer d'Frequentatioun vun eisem Site opzestellen. Wann Dir se desaktivéiert, verhënnert Dir, datt mir d'Qualitéit vun eise Servicer suivéieren a verbessere kënnen.
Geziilt Publicitéit
Dës Cookien erlaben et, Iech um Internet an an de sozialen Netzwierker Informatiounen a Formatiounsofferen unzeweisen, déi Äre Besoinen am beschten entspriechen.

Eis Richtlinne fir den Asaz vu Cookië consultéieren

Akzeptéieren D'Cookië parametréieren
Veuillez patienter...